Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Το δημοσίευμα για διαπραγματεύσεις με τον Κρις Τζόνσον και οι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται

28.05.2024 | 14:30
Ολυμπιακός: Το δημοσίευμα για διαπραγματεύσεις με τον Κρις Τζόνσον και οι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται

epa11237167 Donatas Motiejunas (L) of AS Monaco and Chris Jones (R) of Valencia Basket in action during the Euroleague Basketball match between AS Monaco and Valencia Basket at the Louis II stadium, in Monaco, 22 March 2024. EPA/SEBASTIEN NOGIER

Ο Κρις Τζόουνς της Βαλένθια φαίνεται πως έχει μπει στο μετεγγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον ισραηλινό δημοσιογράφο, Άριελ Γκίσνμπερ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κίναν Έβανς της Ζαλγκίρις Κάουνας (εμφανιζόταν από δημοσιεύματα ως κλεισμένος από τους Πειραιώτες) φαίνεται πως διαφοροποιεί τον μετεγγραφικό σχεδιασμό στον Ολυμπιακό, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυρίζεται ο Άριελ Γκίσνμπερ.

Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος ισχυρίζεται πως ο Ολυμπιακός ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Κρις Τζόουνς της Βαλένθια.

Όπως όμως τονίζεται, οι “ερυθρόλευκοι’ δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται και κινούνται για τον 31χρονο, αφού την περίπτωση του παίκτη εξετάζουν οι Φενερμπαχτσέ, Βίρτους Μπολόνια και Μπασκόνια.

“Η Παρτιζάν μπορεί να παραιτηθεί από τη διεκδίκησή του, όμως Φενέρ, Βίρτους και Μπασκόνια ενδιαφέρονται έντονα για αυτόν. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ήδη συζητήσεις μαζί του” αναφέρει, χαρακτηριστικά, στην ανάρτησή του ο Ισραηλινός δημοσιογράφος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version