Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μποτία μετά τον αποκλεισμό

12.12.2015 | 12:55
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, με τον Αλβάρο Μποτία να δίνει το σύνθημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να ξεχάσουν το παιχνίδι με την Άρσεναλ και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, προκειμένου να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

“Μετά από την ήττα μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Το επόμενο παιχνίδι μας είναι για το πρωτάθλημα. Θα πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο που έχουμε πορευτεί έως τώρα. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Έχουμε πάρει πολλές νίκες και θα πρέπει έτσι να συνεχίσουμε. Να ξεχάσουμε το τι συνέβη την Τετάρτη και να συνεχίσουμε όπως κάνουμε πάντα, κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι μας. Να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τα Χριστούγεννα και τη διακοπή, κάνοντας ένα σερί νικών», είπε ο Μποτία στη Nova, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο:

«Πιστεύω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα παίξει ο αντίπαλος, αλλά το πώς θα παίξουμε εμείς. Σημασία δεν έχει ποιος αντίπαλος θα έρθει. Εμείς πρέπει να παίξουμε με πολύ όρεξη, με πολύ ένταση, και με σκοπό αυτό που κάνουμε πάντα, δηλαδή να φθάσουμε στη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version