Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Πάρντο για τους πρωταθλητές της ζωής!

ΦΩΤΟ facebook.com/Felipe-Pardo
ΦΩΤΟ facebook.com/Felipe-Pardo

Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έδωσαν χαρά σε πολλά μικρά παιδιά, με την επίσκεψη τους στο σύλλογο “Φλόγα”, με τον Φελίπε Πάρντο να στέλνει το δικό του μήνυμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Φελίπε Πάρντο, Σεμπά και Λευτέρης Χουτεσιώτης, μαζί με τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, Ψηφιακών Μέσων και Ε.Κ.Ε. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Κωνσταντίνο Καρδιασμένο, επισκέφθηκαν την Τρίτη τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος (Αιγίου 6-8, Γουδή).

Η πραγματικά σπουδαία αυτή συνάντηση έλαβε χώρα κατόπιν πρωτοβουλίας του μεγάλου Χορηγού της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της εταιρίας “Stoiximan”. Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα και είχαν την ευκαιρία να χαμογελάσουν και να «ξεφύγουν» από την καθημερινότητά τους.

Η επίσκεψη αυτή φαίνεται πως… άγγιξε τον Φελίπε Πάρντο, που έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Facebook. “Επιτυχία στη ζωή δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και το να μην τα παρατάς ποτέ. Ένα μεγάλο φιλί και μία μεγάλη αγκαλιά γι’ αυτόν τον μικρό άνθρωπο που γνώρισα χθες. Είναι πρωταθλητής της ζωής, όπως και όλοι του οι συμμαθητές”, έγραψε ο Κολομβιανός άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε