Παρασκευή, 27 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για το πρώτο ματς με την Μακάμπι Χάιφα

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για το πρώτο ματς με την Μακάμπι Χάιφα
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το πρώτο -εκτός έδρας- ματς με την Μακάμπι Χάιφα, για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και… ετοιμάζεται να αναχωρήσει για Ισραήλ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα “μάχης”.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει την Τετάρτη (20.07.2022) το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League. Χωρίς να έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, όλα δείχνουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλήξει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα, σε σύστημα 4-3-3.

Ο Βάτσλικ θα είναι αυτός που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, με τους Βρσάλικο και Ρέαμπτσιουκ να παίζουν στα άκρα της άμυνας και τους Παπασταθόπουλο – Σισέ στα στόπερ.

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, ενώ ο Εμβιλά έχει τον πρώτο λόγο, για να… ολοκληρώσει την τριάδα στα χαφ. Στην επίθεση των Πειριωτών, οι Μασούρας και Ζινγκερναγκελ θα “στηρίξουν” τον Ελ Αραμπί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης (19.07.2022) για το Ισραήλ, έχοντας προπονηθεί νωρίτερα στου Ρέντη (η τελευταία προπόνηση πριν το ματς, αφού δεν θα κάνει κάποιο πρόγραμμα στην έδρα του αντιπάλου).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις