Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Ανιγκό για τον Χάμες Ροντρίγκες

13.04.2023 | 09:55
Ολυμπιακός: Το σχόλιο του Ανιγκό για τον Χάμες Ροντρίγκες

Μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ο Ζοσέ Ανιγκό κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση γύρω από τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και τα δημοσιεύματα θέλουν τον Κολομβιανό σταρ να αποχωρεί από την ομάδα του Πειραιά το καλοκαίρι.

Ο Ζοσέ Ανιγκό ρωτήθηκε για τον Χάμες Ροντρίγκες στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ, με τον Γάλλο τεχνικό να τονίσει ότι όλοι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό ως μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.

«Δεν νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο. Δεν συμφωνώ σε αυτό. Στις ομάδες πολλοί μπορεί να έρθουν και να πετύχουν άλλοι να μην πετύχουν και συμβαίνει αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος και το ίδιο θεωρούσα πριν έρθω και γνώριζα την ομάδα.

Όλοι οι παίκτες πρέπει να θεωρούν τον ολυμπιακό μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο και έτσι να τον αντιμετωπίζουν. Πολλές φορές ένας παίκτης μπορεί να μην το πετύχει αυτό. Έτσι είναι η ζωή. Δεν χρειάζεται να ψάξουμε τους λόγους που συμβαίνει, αλλά συμβαίνει. Πρέπει όλοι να αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακός ως ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο», απάντησε ο Ανιγκό σε ερώτηση για τον Χάμες Ροντρίγκες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version