Τετάρτη, 17 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το τρόπαιο του Conference League στους τάφους των Μιλτιάδη Μαρινάκη, Σάββα Θεοδωρίδη και στο μνημείο της Θύρας 7

Ολυμπιακός: Το τρόπαιο του Conference League στους τάφους των Μιλτιάδη Μαρινάκη, Σάββα Θεοδωρίδη και στο μνημείο της Θύρας 7

“Το τρόπαιο σε αυτούς που δεν είναι πια κοντά μας” αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε προαναγγείλει τη συγκεκριμένη κίνηση, μετά την κατάκτηση του Conference League.

Λίγο μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Conference League, ο Βαγγελης Μαρινάκης μίλησε στα Μέσα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το βαρύτιμο τρόπαιο θα πάει στον τάφο του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη, σε αυτόν του Σάββα Θεοδωρίδη, όπως και στο μνημείο της Θύρας 7.

Την Πέμπτη (30.05.2024) το τρόπαιο βρέθηκε στο μνημείο που υπάρχει έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» για τα θύματα της Θύρας 7, ως φόρος τιμής για όλα εκείνα τα παιδιά που δεν είδαν την ομάδα να φτάνει σε μια ευρωπαϊκή κορυφή.

Το τρόπαιο του Conference League τοποθετήθηκε την Παρασκευή στο μνήμα του πατέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδη, έναν μεγάλο Ολυμπιακό όπως έχει πει και ο ίδιος χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του. Η κούπα “επισκέφτηκε” και το μνήμα του θρύλου των Πειραιωτών και επίτιμου προέδρου, Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο Ολυμπιακός δεν ξέχασε αυτούς που “έφυγαν” από τη ζωή και δεν πρόλαβαν το θρίαμβο της ομάδας στο Conference League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις