Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Το βίντεο με την παρουσίαση των ευρωπαϊκών τροπαίων στο Γ. Καραϊσκάκης

09.08.2024 | 14:30
Ολυμπιακός: Το βίντεο με την παρουσίαση των ευρωπαϊκών τροπαίων στο Γ. Καραϊσκάκης

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε το βίντεο με τα όσα έγιναν την Πέμπτη (8/8) το βράδυ στο “Γ. Καραϊσκάκης” όπου οι “ερυθρόλευκοι” παρουσίασαν τα δύο ευρωπαϊκά τους τρόπαια στον κόσμο τους στο φιλικό με τη Νότιγχαμ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού που έδωσαν το “παρών” στο Γ. Καραϊσκάκης στο φιλικό με τη Νότιγχαμ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα τρόπαια του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League τα οποία κατέκτησαν πέρσι οι Πειραιώτες.

Η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ δημοσίευσε το βίντεο με τα όσα έγιναν την Πέμπτη (8/8) το βράδυ στο γήπεδο, όπου οι Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μαζί με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη παρουσίασαν τις δύο κούπες.

 

“Το Γ. Καραϊσκάκης υποδέχθηκε τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Θρύλου! Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μας κ. Ευάγγελος Μαρινάκης, οι προπονητές και οι παίκτες του Θρύλου έφεραν στο σπίτι τους τα τρόπαια του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, σε μία Ολυμπιακή γιορτή μαζί με τον 12ο παίκτη μας!”, ήταν το μήνυμα της ομάδας του Πειραιά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version