Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Βελτιωμένος με τους νέους, αλλά έχει ακόμα… δρόμο!

31.08.2016 | 22:13
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Απείχε πολύ από το να εντυπωσιάσει, αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε σημάδια βελτίωσης κόντρα στον Λεβαδειακό, τον οποίο και νίκησε -σε φιλική αναμέτρηση στο “Γ. Καραϊσκάκης” με 2-0. Ντεμπούτο για Μαρίν, Ελιουνούσι – Πολύ καλοί Ρέτσος και Μάρτινς.

Στο ντεμπούτο του Μαρίν και του Ελιουνούσι με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού σε φιλικό ματς στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο αγώνας ουσιαστικά κρίθηκε από αυτογκόλ του Θοδωρή Τριποτσέρη στο 22΄ ενώ για τους πρωταθλητές αγωνίστηκαν αρκετοί νεαροί παίκτες. Ένας από αυτούς, ο Ανδρούτσος, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στις κερκίδες βρέθηκε και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Οσκαρ Καρντόσο.

Click4more: Χαμός στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τον Καρντόσο! [pics, vid]

Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς σε σχέση με τους Βοιωτούς, που απλά είχαν κάποιες καλές στιγμές στην επανάληψη. Οι παίκτες του Μπέντο έδειξαν ορεξάτοι στο πρώτο μέρος, ενώ οι πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο έριξαν το ρυθμό.

 

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Ανδρούτσου! / Celebrating @thanasis.androu ‘s goal! #olympiacos #friendly #match

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

 

Ο Ρέτσος στην άμυνα έδειξε πολύ καλά στοιχεία ως παρτενέρ του Μποτία -έστω και αν η “ερυθρόλευκη” άμυνα δεν πιέστηκε ιδιαίτερα- ενώ “σούπερ” στο πρώτο μέρος ήταν ο Μάρτινς. Όσο για τους Ελιουνούσι και Μαρίν, έδειξαν καλά στοιχεία, αλλά θέλουν χρόνο ακόμη για να φτάσουν σε καλό αγωνιστικό επίπεδο… 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία (78΄ Φουάσης), Ρέτσος, Ντε Λα Μπέγια, Ζντιέλαρ (64΄ Καμπιάσο), Μάρτινς (75΄ Ανδρούτσος), Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Μαρίν (60΄ Πάρντο), Σεμπά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Εντουίν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Καραχάλιος (68΄ Μάγκας), Καλτσάς (60΄ Βασιλείου), Γιακουμάκης, Σενκά (60΄ Σενκά), Μάντζιος.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version