Αθλητικά

Ολυμπιακός: Βγήκε από το νοσοκομείο ο Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου χρειάστηκε τελικά να κάνει χειρουργείο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον αυχένα του, αλλά πλέον βρίσκεται ήδη στο σπίτι του.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και σύντομα θα ξεκινήσει τη θεραπεία του, για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Click4More: Ολυμπιακός – Μπαρτζώκας: «Ακολουθήσαμε όλα τα πρωτόκολλα για Παπανικολάου»

Ο Παπανικολάου θα πρέπει να μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες, γεγονός που σημαίνει πια ότι δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν με τους Πειραιώτες. Εκτιμάται πάντως, ότι θα είναι διαθέσιμος για την Εθνική Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη
Ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στην πρόοδο της Διπλής Ανάπλασης, ενώ αποκάλυψε πως από τις κερκίδες του γηπέδου του Παναθηναϊκού θα φαίνεται και η Ακρόπολη
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη