Δευτέρα, 29 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Βιάνα για την άμυνα” – Υπέρβαση για Καρντόσο

Ολυμπιακός: “Βιάνα για την άμυνα” – Υπέρβαση για Καρντόσο

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό της Κρουζέιρο Μπρούνο Βιάνα! Το σαββατοκύριακο φάνηκε πως η προσπάθεια του Ολυμπιακού οδηγείται σε “ναυάγιο”. Οι “ερυθρόλευκοι” όμως φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Η λύση για το αμυντικό πρόβλημα του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα έρθει από τη Βραζιλία. Τουλάχιστον, έτσι αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, αφού τονίζουν πως οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Κρουζέιρο για την απόκτηση του Μπρούνο Βιάνα!

Ο 21χρονος σέντερ μπακ είναι ύψους 1,87μ. και το δυνατό… χαρτί των «ερυθρόλευκων» είναι ο Πάουλο Μπέντο, καθώς τον είχε καθιερώσει κατά τη θητεία του εκεί.

Την ίδια ώρα, οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με την Τραμπζονσπόρ, συνεχίζονται και σύμφωνα με όσα αναφέρουν το απόγευμα της Δευτέρα τα τουρκικά ΜΜΕ, βρίσκονται και σε καλό δρόμο.

“Οι επαφές του Ολυμπιακού της Τραμπζονσπόρ για τον Όσκαρ Καρντόσο συνεχίζονται και οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία”. αναφέρει χαρακτηριστικά το τελευταίο, χρονικά, δημοσίευμα των γειτόνων. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση για να πάρει τον παίκτη…

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Παραγουανού, θα υπάρξει κίνηση απόκτησης του Κέβιν Κουράνι! 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε