Κυριακή, 28 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Βλάχος: “Άλλο ζήτησα, άλλο έκαναν, αλλά κανένα πρόβλημα”

ΦΩΤΟ Newsports
ΦΩΤΟ Newsports

Τη δήλωση της χρονιάς έκανε ο Θοδωρής Βλάχος μετά την ολοκλήρωση του συναρπαστικού ημιτελικού του Champions League πόλο των ανδρών μεταξύ του Ολυμπιακού και της Σολνόκι.

Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” τόνισε πως στο τελευταίο τάιμ άουτ, άλλο ζήτησε από τους παίκτες του κι άλλο έκαναν αυτοί, χωρίς πάντως να υπάρχει πρόβλημα μιας και η μπάλα πήγε στα δίχτυα των Ούγγρων.

“Στο τελευταίο τάιμ-άουτ ζήτησα κάτι άλλο, οι παίκτες μου τελικά έκαναν κάτι άλλο, όμως δεν υπάρχει πρόβλημα! Μπορεί όταν ένας ημιτελικός κρίνεται με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο να είναι ωραίο για τον κόσμο στο γήπεδο, για τους τηλεθεατές, αλλά για εμάς δεν είναι ότι καλύτερο!

Πήραμε μία πρόκριση απέναντι σε μία πολύ δύσκολη ομάδα. Στην αρχή η Σόλνοκ ήταν πολύ καλύτερη, όμως είπα στους παίκτες μου ότι ξέρω τι αξίζουν και τι μπορούμε να κάνουμε. Σιγά – σιγά πλησιάζαμε, είμαστε αήττητοι έως τώρα στην διοργάνωση και στο τέλος ήρθε το νικητήριο γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος, έχουμε σπουδαία ομάδα και έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Είναι μία μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μία πολύ σπουδαία ομάδα”, ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε