Κυριακή, 21 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Χίμκι: Να κλείσει με νίκη τη σεζόν

μπάσκετ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:00, Novasports 2, newsit.gr) τη Χίμκι για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague και θα ψάξει τη νίκη, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.

Οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να προκριθούν στα πλέι οφ, ωστόσο επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη χρονιά με νίκη επί της αποδεκατισμένης ρωσικής ομάδας, η οποία θα παραταχθεί μεταξύ άλλων και χωρίς τον Τζόρνταν Μίκι.

Από την άλλη μεριά, ο Λιβιό Ζαν Σαρλ θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ στα «πιτς» βρίσκονται φυσικά οι Κώστας Παπανικολάου και Χασάν Μάρτιν.

«Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την χρονιά με νίκη, νομίζω ότι μετά το κακό διάστημα που είχαμε εκεί στον Γενάρη, Φλεβάρη μετά παίξαμε καλό μπάσκετ σε μεγάλα χρονικά σημεία μέσα στα παιχνίδια που συνοδεύτηκαν με κάποιες καλές νίκες και θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε με νίκη απέναντι στην Χίμκι, που είναι σε μια ειδική κατάσταση φέτος. Έχουν φύγει πολλοί παίκτες τώρα πια παίζουν με πιο πολύ ντόπιο στοιχείο παικτών, με εξαίρεση δυο ξένους και είναι πιο συμπαγής με λιγότερο ταλέντο βέβαια. Φυσικά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα», δήλωσε για το παιχνίδι ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Το σημερινό πρόγραμμα:

20:00 Ζενίτ – Μακάμπι
21:00 Ολυμπιακός – Χίμκι
21:45 Αρμάνι – Εφές
22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις