Αθλητικά

Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ και Κόνιαρη κόντρα στην Αρμάνι!

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Βερολίνο για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (13/3) χωρίς τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Αντώνη Κόνιαρη.

Χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Αντώνη Κόνιαρη θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Euroleague, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο την προσεχή Παρασκευή (13/3).

Ο Σέρβος σέντερ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς με τη Βιλερμπάν, ενώ ο διεθνής γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση. Για τον λόγο αυτό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να συμπεριλάβει στην αποστολή τους νεαρούς Αλέξανδρο Νικολαΐδη και Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα