Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Χωρίς Ζέλσον Μαρτίνς και Γουίλιαν κόντρα στον Λεβαδειακό, μέσα Τσικίνιο και Μασούρας

19.10.2024 | 21:38
Ολυμπιακός: Χωρίς Ζέλσον Μαρτίνς και Γουίλιαν κόντρα στον Λεβαδειακό, μέσα Τσικίνιο και Μασούρας

SUPER LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ATHENS ΚΑΛΛΙΘΕΑ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε την αποστολή του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση των Πειραιωτών (20/12/24, 16:00) με τον Ισπανό να αφήνει εκτός τους Ζέλσον Μαρτίνς και Γουίλιαν. Κανονικά στις επιλογές του η Τσικίνιο και Γιώργος Μασούρας.

Με επιστροφές αλλά και απουσίες απαρτίζεται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον Λεβαδειακό. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεση τους τους Ζέλσον Μαρτίνς και Γουίλιαν, με τους δυο ποσφαιριστές να μένουν εκτός.

Αντίθετα στους «εκλεκτούς» του Ισπανού τεχνικού επιστρέφουν οι Γιώργος Μασούρας και Τσικίνιο, με τον πρώτο μάλιστα να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός στον αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Θανάσης Ανδρούτσος, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Αναγνωστόπουλος, Κάρμο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Καμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόι, Ορτέγα, Μπότης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μασούρας, Τσικίνιο, Μπιανκόν και Ανδρούτσος.

Εκτός αποστολής έμεινε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιαζίτζι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version