Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις, Σφαιρόπουλος: “Δεν φοβόμαστε! Να γεμίσει το ΣΕΦ”

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για την… ταχύτατη Ζαλγκίρις και τους κινδύνους που παρουσιάζει η αναμέτρηση του ΣΕΦ για την Euroleague, αλλά τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για να “παλέψει” για τη νίκη, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών”.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις:

“Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ένα ματς στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Είναι μαχητική ομάδα η Ζάλγκιρις, παλεύει όλα τα ματς. Έχει τρεις σερί νίκες και έχει καλό μομέντουμ. Είναι αρκετά σκληρή ομάδα, επιτίθεται με πολλούς τρόπους. Πρέπει να τους εξουδετερώσουμε και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Είναι κρίσιμο ματς, θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Θέλουμε να γεμίσει το ΣΕΦ. Πλησιάζουμε στο τέλος. Κάθε παιχνίδι εντός έδρας είναι πιο σημαντικό από το προηγούμενο”, είπε αρχικά ο Σφαιρόπουλος, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον γρήγορο ρυθμό που έχει η Ζαλγκίρις.

“Έχουν ρυθμό στην επίθεσή τους, ψάχνουν τη γρήγορη επίθεση, αλλά παίζουν καλά και το πικ εν ρολ. Επίσης βγαίνουν κι από σκριν… γενικά έχουν πολλούς τρόπους να σκοράρουν. Πρέπει να αμυνθούμε σε κάθε κατάσταση που δημιουργούν. Δεν φοβόμαστε. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε”.

Τέλος, ο Έλληνας κόουτς ρωτήθηκε για τους τραυματίες: “Ο Σπανούλης έχει μπει και θα παίξει κανονικά, έχει ξεπεράσει τον ελαφρύ τραυματισμό που είχε. Ο Παπαπέτρου δεν έχει μπει με την ομάδα, έχει πρόβλημα με τη μέση του. Είναι πολύ αμφίβολος ως πολύ δύσκολο και θα δούμε την τελευταία στιγμή. Ο Γιανγκ κάνει θεραπείες και θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μπει στις προπονήσεις. Δημιουργήθηκε μία τενοντίτιδα στο γόνατό του από την κούραση”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε