Πέμπτη, 5 Σεπτ.
29oC Αθήνα

“Ονειρα” παραμονής για Λάρισα! Νίκησε τον Παναιτωλικό

“Ονειρα” παραμονής για Λάρισα! Νίκησε τον Παναιτωλικό

Μεγάλο βήμα για την παραμονή της στη Super League έκανε η ΑΕΛ μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Παναιτωλικού στο “AEL FC Arena”. Το  γκολ των “βυσσινί” πέτυχε στο 35΄ ο Φάρκας.

Αυτή η νίκη των Θεσσαλών ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική για την παραμονή τους. Στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια έχει δύο εντός έδρας με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη, ενώ εκτός έχει να παίξει με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι, χωρίς να είναι καλύτεροι από τον αντίπαλό τους πήραν προβάδισμα στο 35′. Από το φάουλ του Ναζλίδη και την… στραβοκλωτσιά τολυ Αβραάμ, ο Φάρκας με σουτ “έγραψε” το 1-0.

Ηομάδα του Μάκη Χάβου ήταν πιο επιθετική στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Από το 65΄ και μετά το παιχνίδι “άνοιξε” και στο 70΄ οι γηπεδούχοι “άγγιξαν” το 2-0 με τον Ντέλετιτς να σημαδεύει το δοκάρι.

Ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 80΄ με τον Μάρκος Πάουλο να αστοχεί σε κενή εστία.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ναβάρο (88΄ Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ (81΄ Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Τσακοπίνο (65΄ Ρέντζας), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ.Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρότσα (58΄ Γιαννιώτης), Μπράβο, Πάουλο, Λόπες (75΄ Μουνιός), Ρόσα (68΄ Μαρκόφσκι), Παπαδόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε