Αθλητικά

Οπαδικό μίσος στον Άγιαξ! “Κρέμασαν” τον τερματοφύλακα της Φέγενορντ (ΦΩΤΟ)

Με ανατριχιαστικό τρόπο υποδέχθηκαν οι φίλοι του Άγιαξ τον... προδότη τερματοφύλακα της Φέγενορντ, Κένεθ Φερμέερ.

Οι οπαδοί του “Αίαντα” φαίνεται πως δεν συγχώρεσαν στον Φερμέερ ότι πριν από ενάμιση χρόνο μετεγγράφηκε στην αιώνια αντίπαλο ομάδα του Ρότερνταμ και θέλησαν έτσι να τον “τιμωρήσουν”.

Έτσι, στη σημερινή αναμέτρηση του Άγιαξ με τη Φέγενορντ έφτιαξαν ένα ομοίωμα του γκολκίπερ των αντιπάλων και το κρέμασαν με σχοινί από την κερκίδα.

Πέραν αυτού, ύψωσαν ένα πανό που ανέγραφε: “Από γιος του Θεού (έτσι είναι το προσωνύμιο των οπαδών του Άγιαξ) έγινες γιος μιας πόρνης”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα