Δευτέρα, 9 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Οπαδοί στο Άουσβιτς υποδέχθηκαν γερμανική ομάδα χόκεϊ με πανό «καλώς ήρθατε στην πόλη του μεγαλύτερού σας εγκλήματος»

Οπαδοί στο Άουσβιτς υποδέχθηκαν γερμανική ομάδα χόκεϊ με πανό «καλώς ήρθατε στην πόλη του μεγαλύτερού σας εγκλήματος»

Το πανό που ανέβασαν οι οπαδοί της ομάδας του Άουσβιτς απέναντι στην γερμανική Eisbären Berlin σ’ αγώνα χόκεϊ επί πάγου στην Πολωνία

Μία άσχημη εμπειρία είχε η γερμανική ομάδα χόκεϊ επί πάγου Eisbären, η οποία κλήθηκε να δώσει ένα παιχνίδι στην Πολωνία και συγκεκριμένα στην πόλη Άουσβιτς.

Οι Βερολινέζοι νίκησαν με 4-1, ωστόσο δεν έζησαν και τις καλύτερες στιγμές στο γήπεδο. Δύο μέρες πριν από τον αγώνα και συγκεκριμένα την Παρασκευή (6/9/2024) είχαν επισκεφθεί το μνημείο του Ολοκαυτώματος, που απέχει έξι χιλιόμετρα από το γήπεδο, για να αποδώσουν φόρο τιμής στα περισσότερα από 1 εκατομμύριο θύματα των ναζί στο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Την Κυριακή πήγαν στο γήπεδο της Unia για να δώσουν ένα παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τους Πολωνούς οπαδούς να τους ετοιμάζουν μία δυσάρεστη έκπληξη.

https://www.youtube.com/watch?v=TQL02C7h7mw&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&embeds_referring_origin=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr&source_ve_path=MjM4NTE

 

Οι γηπεδούχοι υποδέχθηκαν τη γερμανική ομάδα με ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Γερμανικά στρατόπεδα θανάτου: Καλώς ήρθατε στην πόλη του μεγαλύτερου εγκλήματός σας».

Οι Πολωνοί οπαδοί κατάφεραν να περάσουν κρυφά το πανό στο γήπεδο, με την ομάδα να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, την ώρα που οι γηπεδούχοι απολογήθηκαν στους παράγοντες της Eisbären.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις