Σάββατο, 20 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Οπαδοί της ΑΕΚ προς Κοντονή: “Δεν έχεις κάνει τίποτα”!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οι εκπρόσωποι της “Original 21” συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού, μετά την άκαρπη συνάντηση του με FIFA – UEFA, εκφράζοντας του τη δυσαρέσκεια τους για το έργο του…

Οι οπαδοί της ΆΕΚ, αφού κρέμασαν στα κάγκελα του υφυπουργείου Αθλητισμού -κατά την διάρκεια της συνάντησής του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τους απεσταλμένους της FIFA UEFA- είδαν το αίτημα τους για συνάντηση με τον Υφυπουργό να γίνεται δεκτό.

O κ. Κοντονής εξέφρασε το παράπονο του στους εκπροσώπους των οπαδών της Ένωσης, για το γεγονός πως είδε το όνομά του στο πανό δίπλα από αυτά της UEFA και του Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντάς τους: “Εγώ κάνω ό,τι μπορώ, είμαι απέναντι κι εσείς με βάζετε δίπλα”.

Απ’ την μεριά τους, οι οπαδοί του ανέφεραν πως “… δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα. Η βία, η διαφθορά στο ποδόσφαιρο και τα πρόσωπα που διώκονται, όλα παραμένουν ίδια”.

Όσον αφορά τις διώξεις από τη Δικαιοσύνη, ο Σταύρος Κοντονής έδειξε να τους κατανοεί, μεταφέροντας παράλληλα και το κλίμα της συνάντησής του με τους ανθρώπους της UEFA και της FIFA: “Oύτε κι εγώ μπορώ να το εξηγήσω αυτό, είναι τέτοιο το κράτος δικαίου όμως που δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. Έχετε δίκιο στα περισσότερα αλλά κι εγώ απ΄την πλευρά μου κάνω ό,τι μπορώ και μάλιστα τώρα ήρθα ξανά σε ρήξη με UEFA και FIFA”.

Οι δύο οπαδοί της ΑΕΚ διαφώνησαν εκ νέου με τις απόψεις του κ. Κοντονή, σχετικά με το έργο του ενώ εξέφρασαν και την απογοήτευσή τους απ’ τις κινήσεις του Υφυπουργού κατά των οπαδών, τονίζοντάς του πως και ο ίδιος γνωρίζει από πού πηγάζει η βία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε