Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ώρα ενίσχυσης! Καταλήγει σε Πέκχαρτ η ΑΕΚ (VIDEO)

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τσέχου επιθετικού φαίνεται πως είναι η Ένωση, την ώρα που η Γκρέμιο εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον Ντιέγκο Μπουονανότε.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ενισχυθεί στην επίθεση της και μετά το “ναυάγιο” με την περίπτωση του Ορλάντο Σα, φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στον Τόμας Πέκχαρτ.

Πρόκειται για τον 27χρονο διεθνή φορ της Ίνγκολσταντ ύψους 1,94, που έχει τα χαρακτηριστικά του του παίκτη που ζητούσε ο Γκουζτάβο Πογιέτ (είχαν συνεργαστεί στην Τότεναμ, όταν ο Ουρουγουανός τεχνικός ήταν βοηθός του Χουάντε Ράμος).

Η Ένωση τα έχει βρει τόσο με την Ίνγκολσταντ, όσο και με τον ποδοσφαιριστή και είναι θέμα χρόνου για το πότε θα “σφραγιστεί” η συμφωνία. Μοναδική περίπτωση για να… χαλάσει η μετεγγραφή, είναι να προκύψει κάποια καλύτερη λύση για την επίθεση.

Την ίδια ώρα, η Γκρέμιο φαίνεται πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο Αργεντινός δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής -ούτε με τον Πογιέτ στον πάγκο- παρόλα αυτά δηλώνει χαρούμενος που βρίσκεται στην ομάδα. Έτσι, θα έχει ενδιαφέρον το πως θα αντιδράσει η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” αν έρθει κάποια πρόταση…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε