Site icon NewsIT

Οριστικά κεκλειμένων των θυρών το Άρης – ΑΕΚ!

25.05.2016 | 13:47
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Οριστικά δίχως κόσμο θα πραγματοποιηθεί το τρίτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών της Basket League μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ στο Nick Galis Hall.

Η διοίκηση του Άρη πήρε αυτή την απόφαση, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία (και όχι μόνο) στον αγώνα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, όπου οι “κιτρινόμαυροι” τελείωσαν την αναμέτρηση με 2 παίκτες!

Το αίτημα της ΚΑΕ Άρης για μη παρουσία του κόσμου της ομάδας στο “Nick Galis Hall” έγινε δεκτό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ θα έχει τη δυνατότητα να στήσει γιγαντοοθόνες έξω από το γήπεδο, όπου πάντως, θα πραγματοποιηθεί ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φίλων του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. οριστικοποιεί την απόφασή της για την κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή του σημερινού (25/05, 19:00) αγώνα με την Α.Ε.Κ.

Κατόπιν σχετικής απαγόρευσης, δε θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ενώ ανοιχτά θα παραμείνουν το κυλικείο του γηπέδου και η ARIS BC Boutique “The Legend Store”.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., πιστή στην προ διημέρου απόφασή της, ενημερώνει ότι σύσσωμο το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. και η οικογένεια Λάσκαρη δε θα δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του «Nick Galis Hall», στη σημερινή αναμέτρηση”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version