Τετάρτη, 21 Αυγ.
29oC Αθήνα

Ορμπελίν Πινέδα: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα το σεβαστώ με τις καλύτερες εμφανίσεις στο γήπεδο»

Ορμπελίν Πινέδα: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα το σεβαστώ με τις καλύτερες εμφανίσεις στο γήπεδο»
Eurokinissi

Ο Ορμπελίν Πινέδα τοποθετήθηκε για πρώτη φορά, σχετικά με το ενδιαφέρον που υπήρξε από την Μοντερέι για να τον αποκτήσει από την ΑΕΚ και… έκλεισε την πόρτα των μετεγγραφών!

Μιλώντας σε εκπομπή του “TUDN”, ο Ορμπελίν Πινέδα αναφέρθηκε στην κρούση που υπήρξε από την Μοντερέι και έβαλε “τέλος” στα μετεγραφικά “σενάρια”, δηλώνοντας ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, κάνοντας τις καλύτερές του εμφανίσεις εντός αγωνιστικού χώρου.

“Ο εκπρόσωπός μου είναι αυτός που ακούει τις προτάσεις, δεν ξέρουμε που μπορεί να βρεθούμε. Τα πάω καλά μαζί του και δίνουμε την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες να ακουστούν. Υπήρχε μια πιθανότητα να επιστρέψω στο Μεξικό, το πρότεινε στην ελληνική ομάδα, αλλά από εκεί είπαν όχι. Στο τέλος της ημέρας, είμαι επαγγελματίας και πρέπει να δουλέψω, έχω συμβόλαιο και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Βρίσκομαι στην Ευρώπη, δουλεύω, είμαι εδώ για να βελτιωθώ και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Όχι μόνο για να βρίσκομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά για να πάω σε μια καλύτερη ομάδα. Αλλά είναι καθημερινή η δουλειά, θέλω να βελτιώνομαι και να σκέφτομαι μεγάλα πράγματα”, δήλωσε αρχικά ο Ορμπελίν Πινέδα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην στάση που κράτησε η ΑΕΚ στη συγκεκριμένη υπόθεση.

“Είναι δύσκολο, η αλήθεια είναι ότι η ομάδα πήρε αυτή τη θέση και είναι ενοχλητικό να χτυπάς συνέχεια μια κλειστή πόρτα, αλλά εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχω συμβόλαιο το οποίο πρέπει να σεβαστώ και θα το σεβαστώ όσο καλύτερα μπορώ, με τις καλύτερες εμφανίσεις στο γήπεδο, για να έχουν να λένε ότι κάνω τα πράγματα σωστά” τόνισε ο διεθνής Μεξικανός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις