Site icon NewsIT

Ορθιος ο Πλατανιάς! Τσάκισε… τον Λεβαδειακό

06.02.2017 | 21:55
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Πλατανιάς... τσάκισε τον Λεβαδειακό, του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 (3΄ Μενδρινός, 23΄ Σίγκνεβιτς - 65΄ πεν. Τόνι Σίλβα) στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί ανέβηκαν έβδομοι, ενώ γηπεδούχοι παραμένουν σε δύσκολη θέση και κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Στο 3ο λεπτό ο Μενδρινός εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, η μπάλα πέρασε από πολλούς παίκτες και στο τέλος κάτω από τα πόδια του Ναμάσκο, για το 0-1. Στο 23΄ η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έφτασε στο 0-2 με κεφαλιά του Σίγκνεβιτς από φάουλ του Βάντερσον.

Ο Λεβαδειακός έχασε την ευκαιρία να μειώσει άμεσα και να επιστρέψει στον αγώνα στο 28ο λεπτό, όταν σε κακή απομάκρυνση του Πριντέτα η μπάλα έφτασε στον Καραχάλιο που σούταρε μέσα από την περιοχή και αστόχησε ελάχιστα.

Την ίδια τύχη είχε στο 43΄ και η προσπάθεια του Μάντζιου, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Σίλβα έπιασε το σουτ εν κινήσει. Η αποβολή του Στάθη στο 49ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη ανέτρεψε την αριθμητική ισορροπία, αλλά η ομάδα της Κρήτης τα κατάφερε με επιτυχία.

Στο 64΄ ο Γιακουμάκης πήρε την μπάλα με το στήθος, ο Στανισάβλιεβιτς τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε τα 11 μέτρα, με τον Τόνι Σίλβα να ευστοχεί απέναντι στο Σωτηρίου για το 1-2, αλλά μέχρι εκεί… Στο 83΄ αποβλήθηκε και ο Καραχάλιος από τον Λεβαδειακό, με αποτέλεσμα το έργο των φιλοξενούμενων να γίνει ακόμη πιο εύκολο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Νιασέ, Μεντί (72΄ Σουμπίνιο), Κουλιμπαλί, Καραχάλιος, Λάτσι, Σίλβα, Γιακουμάκης, Μάντζιος (56΄ Καραμπουέ).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Κάργας, Πριντέτα, Μπανανά, Στάθης, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς (88΄ Μαραγκός), Μανούσος (53΄ Αποστολόπουλος), Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης (72΄ Γιορέντε).
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version