Τετάρτη, 4 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Ουναχί: Να πετύχω στον Παναθηναϊκό όσα ονειρευόμουν από μικρός

Ουναχί: Να πετύχω στον Παναθηναϊκό όσα ονειρευόμουν από μικρός
pao.gr

Ο Αζεντίν Ουναχί αποτελεί την τελευταία ηχηρή μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Αζεντίν Ουναχί ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (4/9/2024) από τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του τριφυλλιού.

Ο 24χρονος Μαροκινός χαφ αναφέρηθηκε στην απόφασή του να έρθει στους πράσινους, στους στόχους του κι έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

Μιλώντας στο κανάλι του Παναθηναϊκού στο YouTube, ο Ουναχί τόνισε μεταξύ άλλων ότι θέλει να πετύχει στον Παναθηναϊκό όσα ονειρευόταν μικρός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Υπήρχε ενδιαφέρον πολλών ομάδων για εσένα κι εσύ επέλεξες τον Παναθηναϊκό. Για ποιους λόγους;

“Ήταν μία πολύ δύσκολη επιλογή τόσο λόγω της κατάστασης που βρισκόμουν όσο και για τις προτάσεις που δέχθηκα από ομάδες του αραβικού κόλπου.

Θεώρησα ότι ήταν καλύτερο για το μέλλον μου να έρθω εδώ. Μίλησα με τον προπονητή και την διοίκηση. Ξέρω ότι περίμεναν από εμένα να υπογράψω. Έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά πιστεύω ότι τόσο στην καριέρα μου όσο και για την κατάσταση στην οποία βρέθηκα, έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Έπρεπε να πάρω την απόφαση στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Πιστεύω ότι όλη αυτή η κατάσταση με ωρίμασε. Δεν θα επαναλάβω τα λάθη του παρελθόντος.

Ήρθα εδώ να δώσω το 100% των δυνατότητων μου, να φτάσω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και να πετύχω όλα όσα από μικρός ονειρευόμουν”.

Από όλα σου ανέλυσαν για το πλάνο της ομάδας ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του κλαμπ, τι σου τράβηξε το ενδιαφέρον;

“Είμαι πολύ συναισθηματικός χαρακτήρας. Ως ποδοσφαιριστής έχω την ανάγκη να με στηρίξουν, να με πλαισιώσουν. Μίλησα με τον προπονητή και μου ανέδειξε ένα φιλόδοξο πλάνο. Αυτό με χαροποίησε.

Ο προπονητής μού έδειξε ότι με θέλει κι εγώ από την πλευρά μου έδειξα ότι θέλω να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός έχει πολύ θερμούς υποστηρικτές, που ακολουθούν παντού την ομάδα, κάτι που μου θυμίζει την Μαρσέιγ, γιατί κι εκεί το ίδιο συμβαίνει”.

Πρόλαβες να συνομιλήσεις με κάποιους ανθρώπους προκειμένου να συλλέξεις πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο;

“Έχω μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην Αθήνα, κυρίως για την ζωή εδώ. Σχετικά με την ομάδα, θέλω να επικεντρωθώ σε όσα μου πουν ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής κι ο πρόεδρος”.

Όταν ολοκληρωθεί η σεζόν τι θα ήθελες να έχεις πετύχει;

“Είναι αλήθεια ότι πέρυσι ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα. Είχαν έναν τραυματισμό, αλλά και κάποια προσωπικά ζητήματα εκτός ποδοσφαίρου τα οποία με επηρέασαν.

Δεν μπόρεσα να δουλέψω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Γι’ αυτό είπα πριν ότι δεν θέλω να επαναλάβω τα ίδια λάθη. Έρχομαι εδώ με πολύ θετικές σκέψεις, με αυτοπεποίθηση και με διάθεση να βοηθήσω την ομάδα.

Ξέρω ότι έχει πιστούς φιλάθλους και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί”.

Οι φίλαθλοι γνωρίζουν τις ικανότητές σου και περιμένουν πολλά από εσένα. Τι μήνυμα θέλεις να τους στείλεις;

“Είχαν την ευκαιρία πέρυσι να αντιμετωπίσω τον Παναθηναϊκό κι είδα πόσο αφοσιωμένοι είναι οι φίλαθλοι και πόσο τη στηρίζουν.

Οπότε θέλω να γνωρίζουν ότι ήρθα για να δώσω τον καλύτερό εαυτό μου και να κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις