Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Ουνιόν Χάουζ – Παναθηναϊκός 0-14: Φιλικό ξεμούδιασμα στην ανεπίσημη πρεμιέρα του Ντιέγκο Αλόνσο για το «τριφύλλι»

Ουνιόν Χάουζ – Παναθηναϊκός 0-14: Φιλικό ξεμούδιασμα στην ανεπίσημη πρεμιέρα του Ντιέγκο Αλόνσο για το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε την Ουνιόν Χάουζ με 14-0 στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Ντιέγκο Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Έναν απογευματινό… περίπατο έκανε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους, συντρίβοντας την ερασιτεχνική Ουνιόν Χάους με 14-0 στο γήπεδο του Σλάντμινγκ, σε ένα ματς που έμοιαζε περισσότερο με μία γερή προπόνηση «ξεμουδιάσματος» για τους παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο, έπειτα από μία εβδομάδα «γεμάτων» προπονήσεων στην Αυστρία.

Σε ένα ματς που δεν «σηκώνει» ιδιαίτερη κριτική, καθότι ο αντίπαλος αγωνίζεται στην Unterliga Nord A (τοπική κατηγορία της Αυστρίας), οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να «σπάσουν» λίγο τη ρουτίνα των προπονήσεων με το πρώτο φιλικό τους κι ο Αλόνσο είδε κάποια (ειδικά στο πρώτο μέρος) απ’ τα πράγματα που δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του, ως προς το πρέσινγκ ψηλά και τους αυτοματισμούς που ζητάει στην επιθετική ανάπτυξη.

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό και σημείωσε άλλα δύο γκολ (13’ και 28’ από ασίστ του Κάτρη), ενώ με χατ-τρικ τον ακολούθησε κι ο Άλεξ Γερεμέγεφ (68’ από ασίστ του Βαγιαννίδη, 85’ από ασίστ του Αϊτόρ και 88’ από ασίστ του Μπρέγκου)

Από εκεί και πέρα δύο γκολ πέτυχε ο πολύ καλός Γιώργος Νίκας (12’ από ασίστ του Τρουιγιέ και 52’ από πάσα του Βιλένα) κι από ένα οι Μαντσίνι (35’), Νταμπίζας (39’ από ασίστ του Τζούριτσιτς), Γερεμέγεφ, Μπρέγκου (78’ από ασίστ του Νίκα), Βαγιαννίδης (80’), Αϊτόρ (82′ από ασίστ του Βαγιαννίδη) και Σένκεφελντ (84’ από ασίστ του Αϊτόρ).

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λίλο (46’ Καρακασίδης), Κάτρης (46’ Βαγιαννίδης), Γεντβάι (46’ Σένκεφελντ), Ζέκα (46’ Αράο), Κυριόπουλος (46’ Φικάι), Τσοκάι (46’ Ρουμπέν), Τρουιγιέ (46’ Βιλένα), Νίκας, Μαντσίνι (46’ Μπρέγκου), Τζούριτσιτς (46’ Αϊτόρ), Νταμπίζας (46’ Γερεμέγεφ).

Ουνιόν Χάουζ (Άρνολντ Σρεμφ): Κ. Φουκς, Λ. Φουκς, Σεγκλ, Κολμπ, Φλόριαν Ντάνκλμαγιερ, Ροϊγκέλερ, Τ. Φουκς, Χόφερ, Μαρξ, Φάμπιο Ντάνκλμαγιερ. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και ο Πρόμοκ, Γκέισλερ, Κιούμπλερ, Μιούλμπαϊερ, Λάκνερ, Ρόσλερ, Χαρτβέγκερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις