Κυριακή, 18 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ουζουνίδης: “Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε προσθήκες στο ρόστερ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με προσοχή θα πρέπει να χειριστεί τις μετεγγραφές ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο προπονητής του “τριφυλλιου” μίλησε στα κανάλια Novasports και αποκάλυψε ότι ενδεχομένως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρχουν κάποιες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.

 

“Πιστεύουμε ότι αυτή η χρονιά θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες και αγωνιστικά, ώστε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη ομάδα. Παράλληλα επιθυμούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, οι οποίοι είναι πάντα να διεκδικούμε και να κατακτούμε κάποιους τίτλους”, τόνισε αρχικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

“Ξέρετε πολύ καλά ότι αυτή η μετεγγραφική περίοδος είναι πάρα πολύ δύσκολη. Δεν μπορούμε να βρούμε εύκολα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και αν γίνει αυτό, θα είναι μόνο με τη διαδικασία αγοράς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πάμε σε λύσεις παικτών που έχουν να παίξουν έξι μήνες ή να τους πάρουμε ελεύθερους. Οπότε, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις επιλογές που θα κάνουμε, είτε θα πρόκειται για περιπτώσεις από το εξωτερικό όπου οι παίκτες θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό, είτε από την Ελλάδα όπου έχουμε δει δύο – τρεις περιπτώσεις. Ελπίζω μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αν μπορέσουμε, να κάνουμε κάποιες προσθήκες. Όμως σας είπα ότι δεν είναι εύκολο. Το προσπαθούμε πάρα πολύ και κοιτάμε παίκτες, οι οποίοι θα μπορούν να μας βοηθήσουν και τώρα, αλλά και με το σκεπτικό ότι θα είναι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν ” κατέληξε ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε