Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Πάει πιο κάτω;

Μία από τις χειρότερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της διανύει η ΑΕΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο κατήφορος της φετινής ΑΕΚ συνεχίστηκε και στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, με την “Ένωση” στα μισά του πρωταθλήματος να βρίσκεται στην 9η θέση.

Τα διοικητικά προβλήματα στον “δικέφαλο” είναι σοβαρά, ωστόσο δεν μπορούν να αποτελούν, συνεχώς, δικαιολογία για την τραγική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μέσα στο γήπεδο.

 
Μετά την 6η ήττα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένας να του πει να φύγει, ενώ ο Παντελής Καφές ευχήθηκε να σταματήσει, επιτέλους η κατρακύλα της ομάδας του. Οι δηλώσεις αυτές είναι ενδεικτικές για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ.
 
Ο απολογισμός της “Ένωσης” στον πρώτο γύρο: 6 ήττες, 3 ισοπαλίες και 6 νίκες είναι ομάδας που παλεύει για την έξοδο της στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ έχει δεχθεί περισσότερα τέρματα (20), απ΄ όσα έχει πετύχει (19), ενώ σε 8 παιχνίδια μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο έχει μόλις μία νίκη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα που βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, 7 βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ, έχει δύο εκτός έδρας νίκες .
 
Το ερώτημα που κυριαρχεί είναι εάν θα μπορέσει να βελτιωθεί η ομάδα με τη νέα χρονιά και να κάνει έστω μία αξιοπρεπή παρουσία στον δεύτερο γύρο, ανάλογη της ιστορίας και του ονόματος της ΑΕΚ.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 2-0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε