Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 – Τελικός: Όλα τα μάτια στο Ρίο

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Πολιτικοί και ηγέτες από πολλές χώρες του κόσμου θα δώσουν το παρών την Κυριακή στο «Μαρακανά» του Ρίο ντε Τζανέιρο, στον μεγάλο τελικό ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή.

Την αισιοδοξία της για την έκβαση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου κατέθεσε η Καγκελάριος της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ. Η Καγκελάριος δήλωσε μάλιστα πως η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ «θα χρειαστεί υψηλό βαθμό συγκέντρωσης στο στόχο της και θέληση για τη νίκη».
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Βραζιλία από τις 13 ως τις 16 Ιουλίου για μια σύνοδο κορυφής των μεγάλων αναδυομένων χωρών BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική), ενώ η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της χώρας Γιόαχιμ Γκάουκ πρόκειται να ταξιδέψουν στη Βραζιλία για να υποστηρίξουν την εθνική ομάδα της Γερμανίας στον τελικό απέναντι στην Αργεντινή, όπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η γερμανική προεδρία.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πρόκειται να συμμετάσχει στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη διάρκεια της οποίας η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ θα δώσει στον Ρώσο ομόλογό της τη σκυτάλη της διοργάνωσης του επομένου Μουντιάλ (το 2018).

Διαβάστε επίσης:
Όλες τις ειδήσεις για το Μουντιάλ

Ο… τραγικός χορός του Τόμας Μίλερ! (VIDEO)

Το Μπουένος Άιρες την ώρα των πέναλτι (VIDEO)

Μουντιάλ 2014: Είχε “σκονάκι” στα πέναλτι ο Ρομέρο (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε