Αθλητικά

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Εκτός τελικού ο Τσάκωνας (VIDEO)

Έδωσε μάχη, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Λυκούργος Τσάκωνας τερμάτισε τέταρτος στην ημιτελική σειρά του στα 200 μέτρα με χρόνο 20.22 δευτερόλεπτα και δεν πέρασε στο μεγάλο τελικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Πεκίνο

Ο Τσάκωνας τερμάτισε τέταρτος στην πρώτη ημιτελική σειρά των 200 μέτρων με επίδοση 20.22. Ο Έλληνας αθλητής έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό, έστω και με χρόνο, αφού η δική του σειρά ήταν η πιο αργή. Νικητής στη σειρά του ήταν ο Ζαρνέλ Χιουζ από τη Μεγάλη Βρετανία με 20.14.

Τον καλύτερο χρόνο στα ημιτελικά σημείωσε ο Τζάστιν Γκάτλιν με 19.87 με τον Γιουσέιν Μπολτ να ακολουθεί με 19.95. Πιστοί στην προσφιλή τους συνήθεια χαλάρωσαν στο τέλος. Ο τελικός διεξάγεται την Πέμπτη (27/8, 15.55).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα