Τετάρτη, 18 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Κακή εμφάνιση για την Αραούζου

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Κακή εμφάνιση για την Αραούζου

Απροσδόκητα χαμηλά έμεινε η Κέλλυ Αραούζου στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, στο πλαίσιο του 17ου Παγκοσμίου Πρωταθληματος υγρού στίβου.

Από το ξεκίνημα του αγώνα στη λίμνη Μπάλατον, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έμεινε πολύ πίσω από τις προπορευόμενες κολυμβήτριες (σε απόσταση σχεδόν ενός λεπτού στα πρώτα 2,5 χιλιόμετρα) και ουδέποτε κατάφερε να πλησιάσει, τερματίζοντας τελικά στην 26η θέση (με βάση τα ανεπίσημα αποτελέσματα), τέσσερα και πλέον λεπτά μακριά από τη νικήτρια.

Μία εμφάνιση που σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητες της αθλήτριας του Νίκου Γέμελου, η οποία θα επιδιώξει πλέον κάτι καλύτερο την Τετάρτη, στο αγώνισμα των 5χλμ.

Η Γαλλίδα Ορελί Μιλέρ υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, που είχε κατακτήσει πριν δύο χρόνια στο Καζάν, ανεβαίνοντας ξανά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Μάλιστα η Γαλλία έκανε το ?2 στα 2? στο open water, αφού στο χθεσινό 5άρι των ανδρών νικητής ήταν ο Μαρκ-Αντουάν Ολιβιέ. Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τη Σαμάνθα Αρεβάλο από τον Ισημερινό, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ η Βραζιλιάνα Ανα Μαρσέλα Κούνια και η Ιταλίδα Αριάνα Μπρίντι ακούμπησαν ταυτόχρονα την πλακέτα τερματισμού και -λογικά- θα μοιραστούν το τρίτο σκαλί του βάθρου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε