Αθλητικά

«Πάγωσαν» με διαιτητή που κατέρρευσε στο γήπεδο (video)

Τρομακτικό περιστατικό στο παιχνίδι της Ακτής Ελεφαντοστού με την Αιθιοπία για τα προκριματικά του Κυπέλλου Αφρικής του 2021, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταρρέει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γκανέζος ρέφερι, Τσαρλς Μπούλου, ειδοποίησε προς το τέλος της αναμέτρησης ότι δεν αισθανόταν καλά και οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν βοήθεια, αφού τον είδαν να παραπατάει στο χορτάρι.

Την ώρα που έβγαινε από το γήπεδο μάλιστα και ενώ έδειχνε να επικοινωνεί με τους γύρω του, ζήτησε να καθίσει και αμέσως έχασε και τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, χωρίς ακόμη να υπάρχει κάποια ενημέρωση για την υγεία του.

 

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η θεμελίωση του γηπέδου στον Βοτανικό – Αλαφούζος: «Θα είναι έτοιμο τα Χριστούγεννα του 2026»
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε από τον Βοτανικό για τη μεγάλη εξέλιξη για το νέο γήπεδο του “τριφυλλιού” και τόνισε πως “το νερό μπήκε στο αυλάκι”
Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η θεμελίωση του γηπέδου στον Βοτανικό – Αλαφούζος: «Θα είναι έτοιμο τα Χριστούγεννα του 2026»