Δευτέρα, 28 Οκτ.
25oC Αθήνα

Παίζεις Στοίχημα; Τότε αυτό πρέπει να το διαβάσεις!

Παίζεις Στοίχημα; Τότε αυτό πρέπει να το διαβάσεις!

Η έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση αποτελεί ζητούμενο για τους χρήστες του διαδικτύου σε παγκόσμιο επίπεδο, σε ευρύτερο πλαίσιο, αλλά και στην Ελλάδα, ειδικότερα. Το τοπίο του ίντερνετ μπορεί να φαντάζει “αχανές”, ωστόσο στο χώρο του στοιχήματος, τουλάχιστον, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε, ίσως και κάτι περισσότερο!

Με “όπλο” την πολυετή εμπειρία στο χώρο του online gambling, την μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα και το επιτελείο των εξειδικευμένων tipsters, δεν είναι τυχαίο ότι το Betarades.gr έχει καταφέρει να αποτελεί την ιστοσελίδα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ανάμεσα στα ανταγωνιστικά με αυτό site, καθώς εκεί, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βρει συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται πριν στοιχηματίσει.

Εμπειρία και εξειδίκευση

Από τη στιγμή που μιλάμε για το πάμε στοίχημα, πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραματίζουν τα προγνωστικά! Προτάσεις για πλήθος αθλημάτων δημοσιεύονται σε καθημερινή βάση και “υπεύθυνοι” για αυτά είναι tipsters που έχουν χαράξει τη δική τους μακρά “διαδρομή” στο χώρο, ξέρουν καλά πως να αποφεύγουν τις “παγίδες” και να έχουν κερδοφόρες σεζόν. Οι προβλέψεις ποδοσφαίρου αποτελούν, όπως είναι αναμενόμενο, το “βαρύ πυροβολικό”, ωστόσο υπάρχουν καθημερινά προτάσεις για μία σειρά αθλημάτων, όπως το μπάσκετ, το τένις, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το βόλεϊ, το χόκεϊ, το μπέιζμπολ, το αμερικάνικο ποδόσφαιρο και η φόρμουλα 1! Πέρα, όμως, από τις pregame επιλογές, στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε προγνωστικά για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, αλλά και μεσοβδόμαδα, τις ημέρες με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα τις βραδιές Champions League και Europa League.

Πέρα από τον πολύ σημαντικό τομέα των προγνωστικών, δίδεται μεγάλη προσοχή στη σωστή ενημέρωση του αναγνώστη σχετικά με τα παιχνίδια στα οποία επιθυμεί να στοιχηματίσει. Αυτός είναι ο λόγος που περισσότερα από 50 πρωταθλήματα έχουν το δικό τους ξεχωριστό “χώρο”, με την εξειδικευμένη δημοσιογραφική ομάδα να ασχολείται καθημερινά με την ανάλυση των αγώνων που υπάρχουν στο πρόγραμμα. Μπορείτε, επομένως, να βρείτε αναλυτικά previews για κάθε αναμέτρηση, σε όλες τις “γωνιές” του πλανήτη, με ρεπορτάζ των ομάδων, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, αλλά και στοιχηματική εκτίμηση για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά!

Ακόμη ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τον παίκτη του στοιχήματος στο ίντερνετ, είναι η επιλογή της εταιρίας στην οποία θα ποντάρει τα χρήματά του. Στο Betarades.gr έχει κανείς τη δυνατότητα να βρει αναλυτικές παρουσιάσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, έχοντας εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από την Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων, να δει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε μίας από αυτές και να καταλήξει σε αυτή που ταιριάζει στα δικά του χαρακτηριστικά και ανάγκες.

Το κορυφαίο κουπόνι του ελληνικού ίντερνετ

Οι υπηρεσίες του Betarades.gr προς τους αναγνώστες δε σταματούν, βέβαια, στα προγνωστικά, τις αναλύσεις και τις παρουσιάσεις των εταιριών. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να βρείτε το πλέον χρηστικό κουπόνι που “κυκλοφορεί” στο ελληνικό ίντερνετ, στο οποίο παρουσιάζονται όλα τα παιχνίδια της ημέρας, και να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για την εξέλιξή τους με ηχητική ειδοποίηση. Φυσικά, θα βρείτε αναλυτικές βαθμολογίες για όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, χρήσιμα στατιστικά με Over/Under, σύνολο γκολ, σερί κ.ο.κ!

Ένας από τους “ακρογωνιαίους λίθους”, που ξεχωρίζει το Betarades.gr από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, αποτελεί αναμφίβολα, το Live Chat. Τοποθετημένο στη δεξιά στήλη του site, λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προκειμένου να γίνεται ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα στοιχηματικά τεκταινόμενα, ενώ οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία προκύψει, επιλύεται άμεσα από την ομάδα του Betarades.gr. Βέβαια, η εξυπηρέτηση των επισκεπτών δεν περιορίζεται στο Live Chat, καθώς οποιοσδήποτε αναγνώστης έχει τη δυνατότητα είτε να στείλει e-mail στο support [at] betarades [dot] gr, είτε να επικοινωνήσει μέσω των social media.

Όλες οι μεταγραφές στο “πιάτο” σας

Συνεχίζοντας, κανείς την περιήγησή του στο Betarades.gr δεν μπορεί να μην προσέξει το ξεχωριστό section των μεταγραφών! Όλες οι ελληνικές ομάδες της Superleague και της Football League, αλλά και εκείνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης, καθώς και η μεγάλη πλειοψηφία εκείνων που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ενημερώνονται καθημερινά κατά τη μεταγραφική περίοδο, ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν μπορεί να ανατρέχει κανείς εκεί προκειμένου να έχει στο “πιάτο” του τα ρόστερ εκατοντάδων συλλόγων! Θα ήταν παράλειψη να μη γίνει ειδική αναφορά στους διαγωνισμούς που “τρέχουν” συνεχώς στο site, μέσω των οποίων το Betarades.gr επιβραβεύει τους αναγνώστες του, στους οποίους τα τελευταία χρόνια έχουν μοιραστεί δώρα και έπαθλα αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ!

Αν, επομένως, ψάχνετε πλήρη ενημέρωση γύρω από το στοίχημα, προγνωστικά που θα σας στείλουν στο ταμείο, αναλύσεις αγώνων για 50 και πλέον πρωταθλήματα στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, πραγματικά αμφίδρομη επικοινωνία καθώς και ανθρώπους που να βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο δίπλα σας για κάθε πρόβλημα που πιθανόν να αντιμετωπίσετε ποντάροντας διαδικτυακά, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Betarades.gr, την κορυφαία online εφημερίδα για το στοίχημα στην Ελλάδα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις