Πέμπτη, 25 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Παλικάρι ο… Πλατανιάς και “τριάρα” μέσα στη Λιβαδειά

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Εντυπωσιακός ήταν ο Πλατανιάς, ο οποίος πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-0 του Λεβαδειακού για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι ποδοσφαιριστές του Παράσχου έκαναν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου “καθάρισαν” το… τρίποντο.

Κάνοντας ένα ονειρεμένο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε τρία γκολ, ο Πλατανιάς επικράτησε εύκολα και δίκαια 3-0 του Λεβαδειακού στην Βοιωτία.

Το παιχνίδι ήταν από το πρώτο του λεπτό ένας… μονόλογος για τον Πλατανιά, που ήταν φανερά καλύτερος του Λεβαδειακού, με σωστή πίεση στο χώρο του κέντρου και με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Οι Κρητικοί κατάφεραν με το καλημέρα να ανοίξουν το σκορ. Μόλις στο 4′ ο Κουλιμπαλί σούταρε μέσα από την περιοχή και νίκησε τον Μοσχονά για το 0-1.

Αν και στη συνέχεια οι Βοιωτοί ανέβασαν λίγο την απόδοση τους, παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης και δέχθηκαν δυο ακόμα γκολ πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Στο 32′ και μετά από υπέροχο συνδυασμό, ο Αποστολόπουλος έκανε το 0-2, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ανγκούλο “τσίμπησε” με άψογο τρόπο την μπάλα, στέλνοντας την πρώτα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 0-3.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα στην επανάληψη, μετά και την είσοδο των Ουόν και Ατζαγκούν, παρόλα αυτά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες που θα έφερναν ένα γκολ και θα έδιναν νέο ενδιαφέρον στο ματς. Το ισορροπημένο αυτό ημίχρονο συνεχίστηκε χωρίς φάσεις στις δυο εστίες, πέρα από το γκολ του Μάντζιου στο 80′, που ακυρώθηκε σωστά (είχε προηγηθεί χέρι στη φάση) κι έτσι οι Κρητικοί πήραν αυτή τη μεγάλη νίκη.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Μίνγκας, Γιάχιτς, Γιακουμάκης, Μεντί, Στάθης (46’ Ουόν), Τόπι (46’ Ατζαγκούν), Μάντζιος, Μερεμπασβίλι (78’ Τσουρίκοφ), Μαχαμάτ. 
Στον πάγκο: Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Μπεν, Μουλόπουλος. 

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (85’ Τσιμότζι), Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (65’ Ράμος), Μουνάφο, Ανγκούλο, Ντίνας (75’ Βαλεριάνος), Αποστολόπουλος 

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Δημήτρης, Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς. 
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε