Σάββατο, 5 Οκτ.
28oC Αθήνα

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Επικίνδυνη έξοδος στο Αγρίνιο για την Ένωση στην Super League

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: Επικίνδυνη έξοδος στο Αγρίνιο για την Ένωση στην Super League
eurokinissi

Τον Παναιτωλικό αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, η «αυλαία» της οποίας ανοίγει σήμερα Σάββατο (5/10/24) με τρεις αναμετρήσεις.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο, θέλοντας να «πατήσει» πάνω στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι και να εδραιωθεί στην κορυφή της Super League. Ο Παναιτωλικός, ωστόσο, είναι σε ανοδική τροχιά, έχοντας συμπληρώσει τέσσερα ματς αήττητος (2-2-0 με 6-2 γκολ).

Η Ένωση έχει μοναδικό στόχο τη νίκη, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να αγωνίζεται σε ένα γήπεδο στο οποίο παραδοσιακά αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά την μεγάλη τους εντός έδρας νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική, βρίσκεται στο ρετιρέ του πρωταθλήματος, έχοντας 14 πόντους, 1 περισσότερο από τον 2ο ΠΑΟΚ. Παράλληλα η ΑΕΚ η οποία δεν είχε μεσοβδόμαδο παιχνίδι για την Ευρώπη θα έχει στη διάθεση της τον Έρικ Λαμέλα και τον Λιβάι Γκαρσία, οι οποίοι επέστρεψαν από τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσαν. 

Ο ανεβασμένος Άρης ευελπιστεί μετά τις διαδοχικές νίκες στα ντέρμπι (2-1 τον Ολυμπιακό εντός και 1-0 τον ΠΑΟΚ εκτός) να αποδείξει πως τα καταφέρνει και στα θεωρητικά πιο βατά παιχνίδια. Η Λαμία, ωστόσο, έχει κάνει πολλάκις «ζημιές» στους «κίτρινους» ενώ πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με τον Λεωνίδα Βόκολο (και πάλι) στον πάγκο της αντί του Μαρίνου Σατσιά που «πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ο Ατρόμητος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες καθώς φιλοξενεί τον εκ των ουραγών Βόλο που, τουλάχιστον, μετά από τρεις σερί ήττες πήρε το βαθμό με την Athens Kallithea FC.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου(5/10/24)

18:30 Ατρόμητος – Βόλος 

19:30 Παναιτωλικός – ΑΕΚ

20:00 Άρης – Λαμία

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις