Αθλητικά

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί έδειξε την κερκίδα στο γκολ του και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη

Μετάνιωσε για τον πανηγυρισμό του ο Ελ Κααμπί

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναιτωλικό για τη 17η αγωνιστική της Super League και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί άνοιξε το σκορ με πέναλτι, αλλά ο πανηγυρισμό του δημιούργησε ένταση στο Αγρίνιο.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελ Κααμπί, ο οποίος πανηγύρισε δείχνοντας την κερκίδα του Παναιτωλικού, για να αποδοκιμαστεί έντονα από τον κόσμο.

Ο ίδιος ο επιθετικός των Πειραιωτών έσπευσε όμως να ζητήσει συγγνώμη με χαρακτηριστική χειρονομία προς τον κόσμο, αλλά και παραδεχόμενος το λάθος του σε συνομιλία του με τον αρχηγό των γηπεδούχων.

elkaliavas

Δεν απέφυγε πάντως την κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα