Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0: Πρώτη νίκη στη φετινή Super League για την ομάδα του Αγρινίου

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0: Πρώτη νίκη στη φετινή Super League για την ομάδα του Αγρινίου

Ο Παναιτωλικός επικράτησε εντός έδρας του Πανσερραϊκού με το εντυπωσιακό 3-0 κι έτσι πήρε την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και στο μηδέν.

Ο Παναιτωλικός νίκησε με το επιβλητικό 3-0 τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο και έκανε σεφτέ στις νίκες στη Super League για το φετινό πρωτάθλημα, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα και αφήνοντας τους ηττημένους στον πάτο της βαθμολογίας δίχως βαθμό.

Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League και για τους γηπεδούχους σκόραραν ο Λομόνακο στο 27΄, ο Ντίας στο 50΄ και ο Μπουζούκης στο 75΄. Να αναφέρουμε ότι την προσεχή αγωνιστική, ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό, σε ένα κρίσιμο ματς και για τις δυο ομάδες.

Να τονίσουμε ακόμα ότι ο Μπουζούκης πέτυχε το πρώτο του γκολ σε κανονική διάρκεια σεζόν μετά από 4,5 χρόνια. Στο διάστημα αυτό είχε σκοράρει άλλη μία φορά, στην τελευταία αγωνιστική των play off του 2024.

Οι ενδεκάδες των ομάδων

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Μλάντεν, Μαυρίας (33’ Μπουζούκης), Τορεχόν, Πέρες, Λιάβας (80’ Μπακάκης), Μπελεβώνης (80’ Νικολάου), Ντίας (71’ Λαχούντ), Λομόνακο (71’ Μαϊντέβατς)

Πανσερραϊκός (Μ. Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (85’ Μασκανάκης), Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας (46’ Φαρές), Πεταυράκης, Στάικος (70’ Καπτούμ), Λιάσος (58’ Περούτσι), Σάλαζαρ, Ντέλετιτς, Τομάς, Μπετανκόρ (70’ Γκίγκιτς)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις