Κυριακή, 21 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αδιαθεσία ο Αταμάν, δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Αδιαθεσία ο Αταμάν, δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός πήρε “εκκωφαντική” νίκη με 75-51 επί του Παναθηναϊκού στο μεγάλο τελικό του Super Cup, με τον Αταμάν να μη δίνει το “παρών” στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο Αταμάν ένιωσε μία αδιαθεσία προς τη λήξη της αναμέτρησης και έστειλε τον συνεργάτη του, Σάββα Καμπερίδη, για τις δηλώσεις μετά το φινάλε του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Καμπερίδη

«Κατ’ αρχάς, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κέρδισε προφανώς δίκαια… Ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι προφανώς δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε ενεργειακά, μας έβγαλε εντελώς εκτός ρυθμού, κέρδισε όλες τις μονομαχίες. Χάσαμε και κάποια εύκολα λέι απς και σποτ απ σουτ που θα μπορούσαν να μας κρατήσουν κοντά στην αρχή.

Όλο αυτό έβαλε μεγάλη πίεση στην ομάδα, έτσι καταλήξαμε σε ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο. Ήταν δύσκολο για την ομάδα να επιστρέψει. Έγινε μια προσπάθεια στη συνέχεια, βρήκαμε κάποια σουτ, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις αλλά ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε. Η ομάδα είναι υποχρεωμένη να ξεπερνά κάθε κακό αποτέλεσμα και να προχωρά. Την ερχόμενη Παρασκευή αρχίζει η Ευρωλίγκα, παίζουμε ξανά κόντρα στον Ολυμπιακό, προφανώς πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός, να ξεκινήσουμε τη χρονιά στην Ευρωλίγκα με νίκη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις