Σάββατο, 17 Αυγ.
29oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: Φιλική νίκη με σκόρερ Μπακασέτα και Βαγιαννίδη στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: Φιλική νίκη με σκόρερ Μπακασέτα και Βαγιαννίδη στη Λεωφόρο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ Λάρνακας και πήρε μία άνετη νίκη με σκορ 3-1 στο πρώτο φιλικό του παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς του στη Λεωφόρο.

Με πολύ βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα φιλικά του εξωτερικού, ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της ΑΕΚ Λάρνακας, έχοντας ως σκόρερ τους Τάσο Μπακασέτα και Γιώργο Βαγιαννίδη.

Με ένα φοβερό σουτ στο 9′, ο Τάσος Μπακασέτας άνοιξε από νωρίς το σκορ για τον Παναθηναϊκό στο ματς και χειροκροτήθηκε στη Λεωφόρο, ενώ λίγο μετά, ο Φίλιπ Τζούρισιτς “σημάδεψε” το δοκάρι σε πανέμορφο δικό του πλασέ έξω από την περιοχή.

Το 1-0 ήταν έτσι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τους “πράσινους” να είναι όμως ανώτεροι και στο δεύτερο μέρος, όπου το σκορ “άνοιξε” στο τέλος. Ο Μπακασέτας και πάλι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με “φωτοβολίδα” από μακριά και ο Γιερεμέγιεφ σκόραρε επίσης στη συνέχεια, αλλά το δικό του τέρμα δεν μέτρησε ως φοσάιντ.

Η ΑΕΚ Λάρνακας κατάφερε έτσι να μειώσει το σκορ στο 85′ με αυτογκόλ του Μλαντένοβιτς, για να έρθει με τη σέντρα ένα τρίτο γκολ του “τριφυλλιού” με τον Βαγιαννίδη. Ο νεαρός μπακ-χαφ “έσκαψε” ωραία την μπάλα μετά από ασίστ του Λημνιού και πέτυχε το 3-1 για τον Παναθηναϊκό. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση, με τους “πράσινους” να κερδίζουν το χειροκρότημα των οπαδών τους στη Λεωφόρο.

 

Οι συνθέσεις στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν (65’ Ντραγκόφσκι), Βαγιαννίδης, Γέντβαϊ (75’ Κάτρης), Σένκεφελντ (64’ Μαξίμοβιτς), Κώτσιρας (65’ Μλαντένοβιτς), Αράο, Βιλένα, Μαντσίνι (65’ Μαντσίνι), Μπακασέτας (75’ Πέρεθ), Τζούρισιτς (75’ Αϊτόρ), Γερεμέγεφ. 

ΑΕΚ Λάρνακας (Χουάν Φεράντο / 4-2-3-1): Αλομέροβιτς, Σάντσες, Μιλίσεβιτς, Καμπρέρα (56’ Σουάρεθ), Γκαρσία, Λέντες, Ντίμερς, Φαράι (68’ Σάντος), Ενρίκες, Γκιούρσκο (56’ Γκάμα), Σολ (83’ Βασιλείου).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις