Δευτέρα, 2 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Οι πιθανές ενδεκάδες στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Οι πιθανές ενδεκάδες στο ντέρμπι της Λεωφόρου
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ θα “μονομαχήσουν” σήμερα (30/04, 20:00, LIVE από το Newsit.gr) για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, σε ένα ματς που αναμένεται να κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν νέα προβλήματα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Ματίας Αλμέιδα σχεδιάζουν χωρίς “εμπόδια” το πλάνο τους για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει στον αγώνα τους… συνήθεις βασικούς τους, με τους Σπόραρ και Παλάσιος στην επίθεση αντί των φορμαρισμένων Ιωαννίδη και Μαντσίνι. Μαζί τους στην τριάδα θα είναι και ο Μπερνάρ από αριστερά, με τους Ρούμπεν, Κουρμπέλη και Τσέριν στο χώρο του κέντρου.

Στην άμυνα η τετράδα θεωρείται επίσης δεδομένη, με τους Σένεκφελντ, Μάγκνουσον στα στόπερ και τους Κώτσιρας και Χούανκαρ στα πλάγια, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπρινιόλι.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα από την πλευρά του φαίνεται να έχει περισσότερα διλήμματα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Αθανασιάδης και στην άμυνα οι Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί, αλλά στο κέντρο, Σιμάνσκι και Γιόνσον διεκδικούν μία θέση, με τον Πολωνό να είναι το φαβορί να ξεκινήσει δίπλα σε Πινέδα και Γκατσίνοβιτς. Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία μοιάζουν δε σίγουροι για την επίθεση, ενώ Άμραμπατ και Ελίασον “μονομαχούν” για την τελευταία θέση στην ενδεκάδα, με τον Μαροκινό να… προηγείται στις σκέψεις του προπονητή της ΑΕΚ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις