Αθλητικά

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι και Βράνιες στη Λεωφόρο!

Ο Ζοζέ Μοράις ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Εκτός αυτής έμεινε ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι και ο τιμωρημένος Βράνιες.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της προπόνησης έγινε αγιασμός.

Αναλυτικά η “κιτρινόμαυρη” αποστολή: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Μεληκιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Καλώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να καταθέσουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ ώστε να διανεμηθούν το συντομότερο στις ομάδες»
"Ομάδες, από τις οποίες υπέγραψαν τη συμφωνία, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League κ. Ευάγγελο Μαρινάκη", αναφέρει η Super League
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης