Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Πελίστρι ενόψει Άρη

Ο Ουρουγουανός εξτρέμ αποχώρησε τραυματίας από τον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, για το οποίο είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο Φακούντο Πελίστρι.

Ο Φακούντο Πελίστρι αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με τον Ουρουγουανό εξτρέμ να κάνει θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο.

Το βράδυ θα υποβληθεί σε μαγνητική, όπου θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Μαζί του θεραπεία έκανε και ο Γεντβάι, ενώ ο Αράο έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όμως δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα