Σάββατο, 20 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Αλαφούζος: “Αποφασισμένος να πολεμήσω ως το τέλος”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Μήνυμα παραμονής στον Παναθηναϊκό; Διαβάστε το σχόλιο του ισχυρού άντρα του “τριφυλλιού”, στο οποίο αναφέρει πως είναι αποφασισμένος να παλέψει ως το τέλος, όσους θέλουν το κακό των “πρασίνων”.

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε μέσω twitter τα σχόλια του ιστορικού-καθηγητή του Πανεπιστημίου του Haverford και… φίλου του Παναθηναϊκού, Αλέξαντρο Κιτρόεφ, ο οποίος αφού επισήμανε πως μετά από τόσο καιρό δεν έχει υπάρξει κάποια τιμωρία για τα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου του Πανθεσσαλικού, εξέφρασε την ανησυχία του για το αν υπάρχει σχέδιο καταστροφής των “πρασίνων”.

“Κανένα νέο για τα επεισόδια και τα μαχαιρώματα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών για τα πλέι οφ και την επόμενη σεζόν, για τον οπαδό του που πέταξε κουτάκι μπύρας”, ήταν το αρχικό “τιτίβισμα” του Κιτρόεφ, για να συμπληρώσει ότι… “Ως ιστορικός είμαι σκεπτικός απέναντι στις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτοί που κινούν τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλουν να καταστρέψουν τον Παναθηναϊκό”.

 

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε τις συγκεκριμένες αναρτήσεις, τονίζοντας: “Αλλά θα αποτύχουν. Η ύβρις και οι Θεοί τους βλέπουν. Αποφασισμένος να πολεμήσω ως το τέλος”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε