Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Αλαφούζος: “Δεν θα γίνουν μετεγγραφικές σπατάλες”

25.04.2017 | 10:21
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η συζήτηση που είχε ο ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού με φίλους της ομάδας, μετά τον κυριακάτικο αγώνα της Λεωφόρου με τον Ατρόμητο έβγαλε αρκετές ειδήσεις.

Αφού ξεκαθάρισε πως δεν αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό (απλά έφυγε από την προεδρία της ομάδας λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων) ο Γιάννης Αλαφούζος ερωτήθηκε από τους οπαδούς και για το μπάτζετ της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρει η “Πράσινη”, ο ισχυρός άντρας του “τριφυλλιού” εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη στους Ουζουνίδη – Λυμπεροπουλο, τονίζοντας πως θα ικανοποιηθούν τα μετεγγραφικά τους “θέλω” χωρίς όμως να υπάρξουν οι… σπατάλες του πρόσφατου παρελθόντος. “Θα γίνει ό,τι θέλουν ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης. Τους εμπιστευόμαστε απόλυτα, θα έχουν ό,τι θέλουν, αλλά δεν θα γίνουν υπερβολικές σπατάλες, όπως έγιναν το περασμένο καλοκαίρι”, ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά τα σενάρια για εμπλοκή της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ ήταν απόλυτος. “Αυτό είναι κάτι που δεν υπάρχει. Δεν γνωρίζω κάτι. Μην συζητάμε θέματα που δεν υπάρχουν”, είπε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την ευχή να βρεθεί “συμπαίκτης”: “Μακάρι να ήθελε να βοηθήσει κάποιος. Με ευχαρίστηση θα το δεχόμουνα, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάτι”

Ακόμα, έγινε αναφορά και στο γηπεδικό και την περιοχή του Γουδή. “Μακάρι να γίνει το γήπεδο εκεί, θα είναι το ιδανικό. Θα μας ανεβάσει επίπεδο. Οι όποιες πιθανότητες υπάρχουν, θα πρέπει να το παρακολουθούμε στενά το θέμα και να το εκμεταλλευτούμε”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version