Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου: Ανυπομονεί για το «καυτό» ΟΑΚΑ ο Μπεν Λάμερς των Γερμανών

Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου: Ανυπομονεί για το «καυτό» ΟΑΚΑ ο Μπεν Λάμερς των Γερμανών
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου για τη 14η αγωνιστική της Euroleague και ο Μπεν Λάμερς των Γερμανών έδειξε να ανυπομονεί για την “ατμόσφαιρα” του ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν είχε αγωνιστεί πέρυσι σε γεμάτο γήπεδο λόγω κορονοϊού, γεγονός που αυξάνει τις προσδοκίες του. “Πέρσι είχα χάσει το παιχνίδι στην Αθήνα, επομένως αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που με κάνει να ανυπομονώ να παίξω εκεί για πρώτη μου φορά. Προτιμώ να παίξω σε ένα γεμάτο γήπεδο με πολλή κόσμο, παρά σε ένα με άδειες εξέδρες, δήλωσε χαρακτηριστικά.”.

Ο Λάμερς σημείωσε πάντως και το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά της η Άλμπα Βερολίνου, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Εάν συμπεριλάβω και το κυριακάτικο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με την Μπάγερν για το γερμανικό πρωτάθλημα, αντιμετωπίζουμε τέσσερις αντιπάλους της EuroLeague μέσα σε διάστημα μόλις οκτώ ημερών. Παρ’ όλα αυτά, οι πρόσφατες νίκες που κάναμε μας δίνουν αυτοπεποίθηση, προκειμένου να ανταποκριθούμε σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις