Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Αναμένοντας την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι

Παναθηναϊκός: Αναμένοντας την απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι
ΑΠΕ

Δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην ημέρα, να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, σχετικά με την προσπάθεια του να φτάσει σε συμφωνία με τον προπονητή, Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση στη θέση του προπονητή και να φέρει στην ομάδα τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί το μεγάλο στόχο της διοίκησης του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» βλέπουν στο πρόσωπό του, τον άνθρωπο που μπορεί να επαναφέρει στην κορυφή τον σύλλογο και θα τον ξανακάνει πρωταγωνιστή στην Ευρώπη.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση που έχει δεχθεί από τον Παναθηναϊκό (4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο τριών ετών), ενώ το γεγονός πως δεν ήταν εξ αρχής αρνητικός δίνει ελπίδες στους «πράσινους». Την ίδια στιγμή, είναι σαφές πως ο 65χρονος τεχνικός θα προτιμούσε να εργαστεί σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Η απάντηση του Ιταλού τεχνικού αναμένεται άμεσα (σύμφωνα και με ρεπορτάζ, αναμένεται να δοθεί το πολύ μέχρι την Τρίτη (04.06.2024))

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επαφές και με άλλους προπονητές για να είναι προετοιμασμένος, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Σάρι. Μια από αυτές φέρεται να είναι ο Νίκο Κόβατς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βόλφσμπουργκ τον περασμένο Μάρτιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις