Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Αποκαλύψεις του Αποστολάκη – «Η διοίκηση παρακολουθούσε τον Κυράστα»

01.04.2021 | 21:31
Παναθηναϊκός: Αποκαλύψεις του Αποστολάκη – «Η διοίκηση παρακολουθούσε τον Κυράστα»

Ο πρώην παίκτης και προποητής του Παναθηναϊκού, Στράτος Αποστολάκης, αποκάλυψε πως επί ημερών Γιάννη Κυράστα στον πάγκο της ομάδας υπήρχαν ακόμα και ηχητικές παρακολουθήσεις από την διοίκηση πριν τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Panathinaikos24, ο Στράτος Αποστολάκης μίλησε για τον αείμνηστο Γιάννη Κυράστα και την εποχή που ήταν συνεργάτης του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Αποστολάκης προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις για την τότε διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ, μιλώντας ακόμα και για ηχητικές παρακολουθήσεις στις ομιλίες του Κυράστα στα αποδυτήγρια πριν από τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Ο Κυράστας δεν παραιτήθηκε επειδή ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Απλώς ήθελε μία επιβεβαίωση ότι τον θέλουν στην ομάδα. Ο Φιλιππίδης την έκανε αμέσως αποδεκτή, άρα εκεί συνδύασε όλο το παρασκήνιο ότι η διοίκηση λειτούργησε εις βάρος του. Δεν θα παραιτούνταν. Απλώς ήθελε μία επιβεβαίωση από τον Φιλιππίδη ότι θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής. Μαζέψαμε τα μπογαλάκια μας και φύγαμε όλοι μαζί.

Αν βγει κάποιος και διαψεύσει τις ηχογραφήσεις τότε θα πω και ονόματα. Ποιος είναι. Τώρα δεν θέλω να το πω. Εάν προκληθώ θα το πω και είναι και αρκετά γνωστός. Επειδή κι αυτή η διοίκηση τότε, δηλαδή ο Φιλιππίδης, δεν είχε εμπειρία, έκανε τεχνάσματα. Επειδή είχε ακούσει ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον Κυράστα προπονητή, θέλησε να μάθει εάν όντως υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό για να πάρει τον Κυράστα προπονητή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στράτος Αποστολάκης. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version