Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: «Ρουκέτα» Αλεξανδρόπουλου και απίστευτο γκολ

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αντικατέστησε τον Μαουρίσιο, με την έναρξη της επανάληψης και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης.

Έβαλε την “υπογραφή” του στην “τεσσάρα” του Παναθηναϊκού επί του Απόλλωνα Σμύρνης με ένα υπέροχο γκολ. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έβαλε το πιο όμορφο τέρμα της αναμέτρησης της Λεωφόρου (1η αγωνιστική Superleague), διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού είδε πως έχει χώρο, σήκωσε το κεφάλι, έπιασε ένα σουτ – φωτοβολίδα κι έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα του Βέρχουλστ. “Τρελαμένος” από το τέρμα που πέτυχε αλλά και από τη χαρά του, ο Αλεξανδρόπουλος έτρεξε προς την εξέδρα, αφιερώνοντας το προς τους οπαδούς της ομάδας.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα