Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: Υποχρεωτική αλλαγή ο Μαουρίσιο, οι πρώτες εκτιμήσεις

Ο Μαουρίσιο άνοιξε το σκορ στο Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης, πετυχαίνοντας γκολ στο 30′, αλλά δεν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, με την έναρξη της επανάληψης.

Ο Μαουρίσιο παραπονέθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς τον έκανε υποχρεωτικά αλλαγή, περνώντας τον Αλεξανδρόπουλο στο Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του Μαουρίσιο κάνουν λόγο για τράβηγμα. Ο παίκτης όμως αναμένεται να κάνει εξετάσεις, πιθανότατα την Κυριακή (12.09.2021).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα