Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός – Άρης: Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων

25.05.2024 | 12:41
Παναθηναϊκός – Άρης: Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων

SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Παναθηναϊκός και Άρης διεκδικούν απόψε (20:30, Cosmote TV) τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας στον τελικό του Πανθεσσαλικού. Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να κατακτήσει το Κύπελλο για να ολοκληρώσει με τίτλο μία “περίεργη” χρονιά, αλλά και για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Ο Χρήστος Κόντης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-3-3 και χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λοντίγκιν, στην άμυνα οι Χουάνκαρ, Γεντβάι, Αράο και Κώτσιρας.

Η τριάδα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Πέρεθ, Τσέριν και Μπακασέτα, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Μαντσίνι και Μπερνάρ.

Στην κορυφή θα βρίσκεται, εκτός απροόπτου, ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί και να ηγηθεί της πράσινης επίθεσης.

Από την πλευρά του, ο Άρης θα παραταχθεί με 4-3-3. Ο Άκης Μάντζιος θα βάλει κάτω από τα δοκάρια τον Κουέστα, στην άμυνα τους Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς και Φαμπιάνιο.

Η τριάδα του κέντρου θα αποτελεί από τους Ζουλ, Βεστράτε και Νταρίντα. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Μορόν.

Δεν αποκλείεται, φυσικά, οι δύο προπονητές να προχωρήσουν σε εκπλήξεις πριν τη σέντρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version