Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Εκτός αποστολής και πάλι ο Χατζηγιοβάνης

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Εκτός αποστολής και πάλι ο Χατζηγιοβάνης

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη λειψή προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (28/1, 15:00) με τον Αστέρα Τρίπολης για τη Superleague.

Η κακοκαιρία και τα πολλά προβλήματα που δημιούργησε επηρέασαν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι δεν έπαιξαν τη ρεβάνς κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ έχασαν και προπονήσεις καθώς δε γινόταν να βρεθούν στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης, περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής, εξάσκηση στα τελειώματα.

Μετά την προπόνηση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Εκτός έμεινε και πάλι ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Γιοβάνοβιτς. Εκτός είναι κι ο Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς θα εκτίσει ποινή συμπλήρωσης καρτών.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις